Tijdsregistratie

De tijdsregistratie resulteert in de verloning van het personeel. Registratie kan zowel online via de scanners maar ook manueel ingegeven worden. Er zijn verschillende manieren van controles voorzien en dagelijks kan u het personeel informeren via overzichten of via de scanner/tablet waarin ze hun eigen uren kunnen opvragen.

Eenmaal vanuit de scanner personen zijn toegewezen aan een bezetting dienen zij aan een activiteit toegewezen te worden. Activiteiten worden beheerd in de administratie software. Per activiteit kan u aangeven indien deze getoond wordt in de scanner.

De scanner werkt steeds vanuit de personen die aan de locatie zijn gekoppeld. Vanuit het menu tijdsregistratie wordt het tijdsregistratie scherm geopend.  De eerste stap is om een activiteit en een veld te selecteren. Via een handig menu kan de gebruiker snel zijn keuze maken.

Activiteiten worden steeds gekoppeld aan een veld.  Een of meerdere personen of groepen worden toegewezen aan een activiteit.

Overzicht van personen die geselecteerd zijn:

Voor het plukken is er een snelkoppeling voorzien zodat de niet-toegewezen personen aan de plukactiviteit gekoppeld worden.

Wenst u meer info?

Neem contact met ons op en wij plannen graag een afspraak voor u in.